Obavijest o predstavljanju knjige Mirka Alilovića "Hercegovina na kartama i planovima"

Kategorija: Vijesti

Geodetsko društvo Herceg-Bosne u suradnji sa HKZ Troplet organizira predstavljanje knjige kolege Mirka Alilovića „Hercegovina na kartama i planovima“.

Kolega Mirko Alilović je kartografske i geodetske podatke o rodnom kraju i cijeloj Hercegovini zemlji, pretočio u reprezentativnu monografiju koja sadrži do sada najcjelovitiji pregled kartografske građe o Hercegovini. Ova reprezentativna monografija tiskana je u 500 primjeraka. Glavni urednik knjige je prof.dr.sc. Božo Skoko, urednici mr.sc. Ivan Landek i Željko Obradović, dipl.ing.geod., a recenzent i lektor je prof.dr.sc. Miljenko Lapaine.

Predstavljanje monografije će se održati 14.05.2015. (četvrtak) u HD H.S. Kosača u Mostaru sa početkom u 19h. Knjigu će predstaviti prof.dr.sc. Željko Bačić redovni profesor Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, gospodin Željko Obradović direktor Federalne uprave za geodetske i imovinsko pravne poslove i prof.dr.sc Zoran Tomić dekan Filozofskog fakulteta u Mostaru.

S obzirom da se radi o izuzetno vrijednom dijelu iz područja kartografije i struke općenito, koristimo ovu priliku da pozovemo sve kolege i članove Društva, da dođu u četvrtak navečer u HD H.S. Kosača na promociju knjige kolege Mirka Alilovića.

Geodetsko društvo Herceg Bosne, Trg hrvatskih velikana b.b. (H.D. Herceg Stjepan Kosača), 88 000 Mostar